Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

D62a65v56i81d 39H87o89r52á73k

25. 9. 2019 23:40

A proč jste nezapředl rozhovor na nějaké příjemné téma sám? Šel jste vůbec hlavně nakupovat, nebo jste potřeboval aby Vás někdo bavil?

...ale, jestli jste se tvářil podobně jako na profilové fotce, tak se jí ani nedivím.

3 0
možnosti
Foto

Šel jsem nakupovat, ne bavit prodavačku. Myslím, že ta nemá co posuzovat, jak se kdo tváří. Má být profesionálka a s každým, pokud se k ní chová normálně, jednat úslužně. Dobrá profesinálka tak umí jednat i s těmi, kdo se nechovají normálně.

1 3
možnosti
Foto

Jak píšete, stalo se to večer. Už jste někdy seděl v prostoru metr krát metr 6-8 hodin v kuse, plně odpovídal za hotovost a ještě byl navečer svěže a proklientsky naladěn? Já bych to nedala ani hodinu. Ten rozhovor s kolegyní byl spíš únik z pípajícího stereotypu.

10 0
možnosti
Foto

Nestalo se to jen tentokrát a jen večer.

0 0
možnosti
Foto

Nikdy jste podobnou práci nedělal, že? A asi ani nakupovat moc nechodíte;-) Kdyby se prodavačka měla s každým vybavovat, tak se ti lidi ve frontě zblázní a jí upadnou ústa.

7 0
možnosti
Foto

Nikdo nechce, aby se s každým vybavovala, ale aby se zákazníky hovořila aspoň v jednoduchých ucelených větách. S kolegyní toho napovídala za dobu obsluhování zákazníka asi dvacetkrát tolik a ústa jí evidentně neupadla.

0 2
možnosti