Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Letos je to slušná přehlídka blábolů a nesmyslů. Jako každý rok musím zdůraznit, že postavy z bulváru sice ovlivňují veřejné mínění, ale to je natolik zdegenerované, že je to v podstatě jedno. Mnohem nebezpečnější jsou soudci a sociální pracovníci, kteří se snaží absenci otce ve výchově odůvodňovat. Proto u mne letos vítězí Josef Smrž, který otce staví na úroveň avokáda. Moc bych za to nedal, že tento pán bude mít velký mindrák ze svého vlastního otce, proto také možná šel studovat psychologii a nejlepší by pro něj bylo nikoliv v anketě zvítězit, ale stát se jednou takovým avokádem.

3 0
možnosti
BG

Koukám, pane Hodino, že se Vám podařilo ututlat realitu. ;-D

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

TH

Výrok pana Hermana do ankety nepatří. Je evidentní, že tam má překlep, a že místo slova "otců" chtěl napsat slovo "soudů". S tím překlepem pak pan Herman působí jako excelentní hlupák, ale stačí opravit překlep a je jasné, že výrok nejen že do ankety žbleptů nepatří, ale je vysoce pravdivý: „Více než polovina manželství se ale dnes rozvádí a v 95 procentech případů se o rozpadlou rodinu starají ženy jako samoživitelky. ... Proto mluvíme o 20. století jako o století SELHÁNÍ SOUDŮ.“

2 0
možnosti
Foto

J32a52n 80F40i25a41l70a

9. 1. 2018 11:44

Paní Petra Winnette je moc dobrá psycholožka, která doprovázela mého kolegu Petra Laněho a jeho partnera v adopčním řízení, a která se zároveň otevřeně zastala práv dětí z homosexuálních rodin. Moc si jí za to vážím a pevně věřím, že ví, co říká. Tak jako tak nelze střídavou péči brát jako precedens a je nutné ty případy řešit individuálně.

1 1
možnosti
TH

Neznám paní Petru Winnettovou, ale pokud opravdu prohlásila "„Střídavá péče narušuje vývoj mozku malého dítěte.“ tak to určitě dobrá psycholožka není a patří na psychiatrii v pozici pacienta. Pokud se zároveň otevřeně zastává adopcí dětí homosexuálními páry (vy je chybně označujete jako rodiny, pane Fialo. Spojení "homosexuální rodina" má stejnou logiku jako "kulatý čtverec") tak jde proti zájmu dětí a vůbec by neměla vykonávat práci psycholožky.

2 2
možnosti
Foto

Děti potřebují oba rodiče.

4 0
možnosti
TH
LM

Tak mezi těmito nesmysly fakt těžko vybrat ten nejhorší.

Asi bych to vzal podle funkce, protože když tady nějaký pomatený Franta, či spíše Mařena, mele nesmysly o tom, že otec je na placení a matka na výchovu, čert to vem, ne každému je z hůry dáno.

Ale to, aby tuhle zhovadilost tvrdili státní úředníci nebo soudci, to už je fakt přes čáru, za to by měli končit na hodinu.

Není možné takto ignorovat nejen naše národní, ale i všechny mezinárodní pravidla a zákony.

3 0
možnosti
JR

J53a81n 65R82á38ž

8. 1. 2018 19:43

Můžete mne přidat za tyto názory:

Soudně nařízená střídavá péče je největší zrůdnost, kterou naše společnost vymyslela pro trestání dětí za neschopnost rodičů se rozumně dohodnout.

Nebo

Ten rodič, který usiluje o střídavou péči dává najevo, že upřednostňuje své ego nad zájmem dítěte.

2 3
možnosti
Foto

To jsou opravdu kardinální žblebty, které by mohly mít místo ve Žblebtu roku 2018. Jen musím zvážit, jestli to nejsou účelové výroky, abyste se do ankety dostal a aspoň malinko se proslavil (podle hesla, že negativní reklama je taky reklama). A jestli jste nyní vůbec aspoň trochu veřejně známou osobou. Pravidla pro zařazení do ankety jsou zde: http://www.stridavka.cz/nominujte-adepty-na-zblebt-roku-2017.html

2 2
možnosti
Foto

Došel jsem k číslu 7 a potvrzuji:

„Odborníci bijí na poplach, zjistilo se totiž, že děti, které podstoupily střídavou péči, jsou psychicky labilní.“

Zdroj: https://hodina.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=641839

2 1
možnosti
Foto

Doufám, že si přečtete i komentář k tomuto žblebtu.

3 0
možnosti