Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

I15v94o 38H84e31b65e13l50k77a

27. 3. 2017 15:39

Může mi někdo, čím si tento autor zaslouží takovou čtenost???

Jeho články jsou pouhá demagogie a vytrhnutí citace z kontextu. Navíc působí, že sám pořádně neví, co je tím řečeno. O literárních kvalitách nemluvě. A to ani nezmiňuji mizernou karmu.

Jediné vysvětlení, které mě napadá, je, že si čtenost kliká sám.

Vysvětlí mi to někdo?

6 1
možnosti
Foto

Co takhle místo nenávistných příspěvků sám napsat něco lepšího?

0 0
možnosti
IH

I20v97o 54H45e26b20e89l93k13a

28. 3. 2017 10:26

1) Nemám ambice být blogerem.

2) Přečetl jsem už několik Vašich výtvorů a v drtivé většině jste to Vy, kdo nenávistně napadá ostatní, kteří nesouhlasí s vaším viděním světa. Řeknu Vám tajemství, svět není o souboji a nenávisti, ale o spolupráci a přátelství. Osobně, ale nevěřím, že konkrétně Vy jste jakékoli spolupráce schopen.

3) Osobně nemám důvod Vás nenávidět. Maximálně si Vás mohu nevážit pro to, jaké názory zde ukazujete a jakým způsobem je ukazujete.

4) A proto považuji Vaši čtenost za velmi zavádějící, možná podvodně dosaženou. A tímto spekuluji.

3 0
možnosti
Foto

ad 1) U svého jména tu máte odkaz na svůj blog. Je ale pravdou, že jste jej nenaplnil žádnými články. Možná by to bylo lepší než jen v diskusích házet špínu na jiné.

ad 2) Nenapadám jiné lidi, ale jejich konkrétní špatné kroky. Pokud je z druhé strany vůle najít řešení, rád jej společně hledám. Spolupracuji s velkým množstvím lidí včetně těch, se kterými jsem se někdy na něčem neshodl. Možná odsud pramení i vysoká čtenost a karma. Je pravdou, že o svých článcích potenciální čtenáře také informuji, například na Facebooku.

ad 3) Někoho si nevážit máte samozřejmě právo. Nicméně váš původní příspěvek je plný hloupého nálepkování. Pokud není vedeno nenávistí, pak tedy zřejmě, slušně řečeno, neporozuměním.

ad 4) Vaše spekulace, že nemám nic lepšího u práce, než sedět u počítače a obnovovat si stránku se svým článkem, jsou úsměvné. Pouze reaguji, pokud chci, na diskusní příspěvky, protože mi chodí oznámení e-mailem.

0 2
možnosti