Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten pan je zatim toliko dite. Ale zase natolik velke, aby si melo uvedomit svuj detsky pohled na svet.

2 0
možnosti

To o té výchově poučuje ten dorostenec z fotografie? 8-o

6 0
možnosti

P65e77t79r 93S85k53á50c73e46l

14. 1. 2017 22:08

Skutečně obsáhlé příspěvky zde jsou. Ale nezastíní fakt, že za ztroskotání manželství a porušení manželské smlouvy mohou obě strany. Někdo víc, někdo míň, co já vím. Vzpomněl jsem si na příběh ženy, v němž její dcera po letech zpětně se matce diví, proč neopustila se svými šesti dětmi manžela. Manžela, který se opíjel, netajil se s poměrem s jinými ženami, apod. Matka jí odpověděla: "Proč bych ho opouštěla? Víš, jak J.Kristus za nás trpěl? Moje utrpení bylo nesrovnatelně menší a dalo se, jak vidíš, vydržet".

Čímž nechci sdělit, že bychom všichni měli být světci a jen trpět. Strpět bychom ale mohli závadný stav v manželství a vždy najít východisko. Zdravým rozumem se dají zvládnout všechna úskalí na cestě životem...R^

3 0
možnosti

Máte pravdu, ale dnes se spousta rozhodnutí dělá ukvapeně, impulsivně. Doba je prostě taková, to člověk nezmění.

2 0
možnosti

Souhlasím, že děti by po rozvodu automaticky měly jít do péče obou rodičů (pokud oba o děti pečovat chtějí). Výhodou není jen zachování péče obou rodičů a nezpřetrhávání rodinných vazeb, ale také omezení zbytečné byrokracie a moci úřadů, zamezení přetahování o děti. A upřesnil, že soudy často ani nehledají toho "lepšího" rodiče, ale při svém rozhodování bez nějakého dokazování a zjišťování používají genderově diskriminační kritérium - apriori je lepším rodičem matka, a to i v případech, kde je ona tím problémových rodičem.

5 1
možnosti

Automaticky rozhodně ne, vždy by se mělo přihlédnout k situaci a konkrétnímu dítěti. Taky by oba rodiče měli bydlet poblíž, aby dítě mělo pořád stejnou školu, kamarády, kroužky atd.

2 0
možnosti