Diskuse

Čarodějnice mezi námi

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I48v28o 76P74a56t92t55a

19. 9. 2016 9:25

O feminismu jsem v seriálu "Dítě na okraji společnosti" publikoval článek "Ministryně a dítě". Je to o feminismu ve spojitosti s paní M. Marksovou. Dostupné na adrese: sociologie.netstranky.cz/12-cast-ministryne-a-dite.html

2 0
možnosti

ach bóže, no tak ať si holka mele, co chce, ne? vždyť to není povinné číst. copak je hodno pořádného muže, aby rejdil po tak pochybných blozích? nebo že by to bylo snad tak, že ta fešná kočanda v pánovi budí příjemné šimrání na páteři, protože sádlo-máslo je tak lákavé zakázané ovoce?

3 2
možnosti
Foto

Taková ve mně budí šimrání maximálně tak k smíchu.

1 0
možnosti
Foto

Tady se to rozjelo, koukám... inu s čarodějkami či čarodějnicemi to není jen tak. Všimli jste si, že čarodějnici aktuálně vsunuli do děje i autoři seriálu Já, Mattoni, například?

Moc se mi líbí blog paní Radky Kielbergové, který jsem tu na toto téma objevila. Tak to totiž je. Moudrý muž to ví a chová se podle toho. :-) Třeba i radši mlčí. A koná, když je třeba.

Každopádně dobře, že se na toto téma mluví, pro některé ženy, jak to tu pozoruji, to může být ozdravné. Vypovídat se ze špatných zkušeností. Tímto shledávám tento blog užitečným.

A že se názorové neshody z internetu dostanou až k přestupkovým komisím, to je zajímavé. To mi připadá jako takové boje v zastoupení.

1 0
možnosti

J55a66n 49R15y96s98k84a

16. 9. 2016 19:56

Situace není zas tak špatná, karma článku 38, takže je většina čarodějnic jen v diskusi.

2 0
možnosti
Foto

To je jasné, že se do ní stahují, aby mohly plivnout svou jedovatou slinu.

3 3
možnosti
Foto

Článek je výpověď o dnešní době. Věštění a magie jsou úsměvné berličky pro lidi, kteří neunesou životní realitu a hledají vysvětlení v nadpřirozenu, nad tím by se dalo mávnout rukou, je to vlastně jen nové náboženství. Hrubá mluva už je skoro normou a hlásání nadřazenosti matek, které by měl správný otec financovat, aby bylo na víno, vídám v poslední době také často. Milé čarodějky, zkuste si zavěštit i svou vlastní budoucnost, jestli Vás ty děti odstavené od otců budou mít rády a jestli to vůbec budou umět díky asociální výchově projevit.

9 2
možnosti

Děkuji autorovi za hezký článek. I když je to smutné čtení, tak je dobré zveřejňovat, že takové extremistické až neuvěřitelné názory některé ženy na muže mají. Ukazuje to, že část ženské populace není v pořádku.

7 1
možnosti
Foto

J13a49n77a 49M97a51j35o55v76á

16. 9. 2016 10:01

Jak to tak celé už jen tiše sleduji...mírně bych upravila závěr. Ukazuje se, že část populace není v pořádku.

Kdyby byla zdrojem informací o lidstvou pouze tato diskuse, jsme v bezpečí. Mimozemské civilizace by se nám zdaleka vyhnuli, jako naprosto nemožné, uhádané partičce protivů. Naštěstí to tak není.

2 0
možnosti

Tak hlavne ze pan Hodina napada redakci kdyz mu smazla humus koment

0 2
možnosti
Foto

Pokud chcete poznat některé další, podívejte se níže do diskuse. :-)

2 0
možnosti
Foto

P. S. Nedivím se - dalo se čekat, že rozvedeným ženám, které se zachovaly tak, jak píše Pat Robertson (opustily své manžely), nebude článek zrovna po chuti...

4 1
možnosti

Takze tomu rozumim dobre,ze kdyz se za pana Hodinu jeho zena stydi tak mu muze rozbit oblicej

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že tomu nerozumíte vůbec, Vy asi budete čarodějnice ;-). Žena je jednoduchý stroj na výrobu dětí, musí se podřídit všemu, co si muž umane jen aby udržela rodinu, těch pár monoklů velkoryse přejde, protože ty se tak jako tak zahojí, akorát se občas stává, že dospělé děti bývají na matku naštvané, že rodinu s takovým tyranem držela navzdory všemu. Takže to možná podle těch dětí není nejlepší situace, nakonec kdo by jako dítě chtěl žít v rodině, kde otec matku bije, protože se za ni stydí? Navíc někteří odborníci tvrdí, že pokud agresivní manžel napadá manželku, dříve nebo později napadne i děti. A na tenhle problém není řešením ani "střídavka" a teď, čarodějnice, raď! Ze začátku mi to komické prosazování "střídavky" připadalo až vtipné, ale postupně to získává další rozměr a začíná to být trochu děsivé.

7 0
možnosti

Pokud je ve vztahu něco špatně, vždy je chyba na obou stranách.Jak na straně manželky, tak na straně tchýně.;-D

3 0
možnosti