Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J80a13n 93H98a26v72r72d60a

20. 1. 2016 20:22

Co s touto anketou její pořadatelé a hlasující sledují, nevím. Jestliže si 2 lidé různého pohlaví "vyrobí" dítě a následně se o ně neumí společně starat, je to vždy tragické. Doplácí na to celoživotně dítě (zářný příklad je Bendová - štoudev je vedle ní bystromozek) a nakonec společnost. Ta je i mnohdy původcem nerozvážnosti žen řídících si děti, neboť jsou celoživotním společenským "vzděláváním" utvrzeny, že mít dítě a vychovávat ho bez biologického otce je in a výhra. Nehlasuji.

0 0
možnosti

Já hlasuju pro pana gay wikipedistu, který řekl, že homosexuální páry děti vychovávat můžou, ale přitom otcové (tedy muži) jsou rušivý faktor ve výchově. Z toho mi tak nějak vyplývá, že si asi myslí, že gayové nejsou muži. No, tak asi na tom něco bude, když to říká přímo insider.... ;-)

2 0
možnosti
Foto

J40a58n 80F45i24a61l34a

18. 1. 2016 18:30

Z velké většiny jsou heterosexuální muži pro dítě rušivým faktorem, protože k výchově přistupují méně emočně než ženy. Jistě se ale najdou výjimky.

0 2
možnosti

je dobré, že jsou takovéto ankety. jen těch žblebtů jsou na soudech za rok stovky a tady jen jen malý výsek neblahé skutečnosti

5 0
možnosti
Foto

Společensky nejnebezpečnější jsou výroky soudců - ti rozhodují o lidských životech a je otřesné, jaké bláboly se u nás mohou objevit v úředních dokumentech. Po nich následují psychologové, kteří mohou také hodně zkazit. Bulvární rádobyhvězdičky jsou hloupé od přírody a vážně je bere jen málokdo, obzvláště výrok o rodném listu je úplně mimo. Většina matek se třese na peníze od otce a nemá příjmy jako herečky, takže Jirešová je úplně neškodná.

7 0
možnosti

Je neuvěřitelné, jak ve svých komentářích překrucujete to, co bylo řečeno, k obrazu svému...

7 6
možnosti
Foto

Které komentáře jsou podle vás překroucené a v čem? Buďte prosím konkrétní, ať se na to dá vůbec reagovat, jinak je to také jen takový žblebt, s cílem shazovat tento článek.

8 3
možnosti

Zvítězil žblept roku:

"Nevěra, opilství a ojedinělá facka ženě, nezakládá důvod pro rozpad rodiny."

28 1
možnosti
Foto

Pakliže se domíváte, že zakládá, pak se nelze divit, že u nás lidé nejsou schopni překonávat problémy a rodiny se rozpadají jak na běžícím pásu.

1 21
možnosti