Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J98i20ř90í 49V71a82c23a

15. 11. 2015 12:00

Vy jste snad nemocnej, anebo je nemocnej celej svět.

Za chvíli budete bojovat za právo dětí, aby je tatínek naučil znát své tělo a masíroval na patřičných místech.

P.S. ... Co když se dítě nechce s jedním z rodičů vídat vůbec .... má také PRÁVO podle uvedené úmluvy na patřičnou výchovu (šikanu) tímto rodičem?

0 4
možnosti
Foto

Nemocní jsou ti, kteří berou dětem jednoho rodiče a dělají si z dítěte lék na svůj vlastní mindrák. Nemocná je také česká společnost, která to toleruje.

Ta znalost těla a masáže, vycházíte z vlastní zkušenosti?

P. S. Co když se dítěti nechce chodit do školy, má právo odmítnout, že ho tam šikanují? Má právo nečistit si zuby, protože nechce?

2 0
možnosti
Foto

Česko je kdo přesně? Česko může pošlapávat cokoliv se mu umane a na děti to nemusí mít žádný vliv. Většina dětí má oba rodiče a je jen na nich, jak se dohodnou ve prospěch svých vlastních dětí, svádět problémy na "Česko", které s tím nemá nic společného je jen důkazem vlastní neschopnosti a neochoty se dohodnout v zájmu vlastního dítěte, případně nasazení vlastních i kdyby omezených sil k zajištění výchovy a výživy vlastních dětí. Pokud přenesete svou rodičovskou roli na něco tak imaginárního jako je Česko, nedivte se, že budete o roli rodiče připraven. Jen slaboši se odvolávají na pana Česka, pana Státa a paní Společnost a je otázkou, zda takovým náleží výchova dětí, když sami nejsou schopni chovat se dospěle. Pan Česko/pan Stát/paní Společnost by měli převzít zodpovědnost výhradně za děti, které rodiče již nemají.

2 3
možnosti
Foto

ČR pošlapávající práva je systém institucí a soudů, které nerespektují zákony a nevymáhají právo. Většina dětí má dva rodiče, ale ti se většinou nedokážou dohodnout. A potom mají přijít soudy a aplikovat zákony a vymáhat svá rozhodnutí. Kdyby to tak bylo, tento článek by nemusel existovat. Jak se má chovat dospěle rodič, kterému druhý rodič brání ve styku s dítětem nebo dítě unese? Má dospěle čekat, až mu pomůže český soud? Nebo má vzít dospěle sekeru a vyřídit si to sám?

3 0
možnosti

Že já trubka jsem na tenhle canc klikla... Hodino, Hodino, kdy vás konečně někdo uzdraví...:-/

7 3
možnosti

Je právem dítěte také odmítnou střídavou péči a nesetkávat se jedním anebo druhým rodičem?

8 2
možnosti

Z64u42z56a25n58a 86V30a51s24s

11. 11. 2015 17:39

Také právo sa p. Hodinovi nehodí. Dieťa do osemnástky nemá čo mať názor, lebo je zásadne zmanipulované. Do dospelosti musí strpieť páchanie dobra napr. v podobe striedavky.

7 2
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7421x
Táta 2 dětí. Úspěšný podnikatel. Zakladatel webu Hodina změny a šéfredaktor portálu Střídavka.