Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Matky samoživitelky patří k nejchudším vrstvám obyvatelstva - většinou. Jistěže by se děti měly stýkat s otcem, pokud jim neubližuje - ale podmiňovat placení alimentů častým stykem s dětmi, to je demagogie. Dospívající děti někdy k otci ani nechtějí. A není to vždy vinou zlé a pomstychtivé matky. A děti si pánové většinou dělají poměrně radostně, nebo ne?

0 0
možnosti

Opět mj.omíláte, že dvě třetiny žádostí o rozvod podávají ženy a účelově pomíjíte důvody. Nevypovídá to totiž NIC o tom kdo byl iniciátorem rozpadu vztahu, jen o tom, kdo návrh nakonec podal (a koneckonců jsou i případy, kde by se případný "detektiv" hodně zapotil a možná by ani nevypátral kdo jím vůbec byl).

Ženy umí být bestie, ale mužské zhrzené ego, je schopno také pěkných svinstev...

Každopádně případy by měli být řešeny individuálně, hlavně bez ohledu na to, kolik lidí chce za každou cenu vidět matky paušálně jako "ty co chtějí prachy a nepotřebují je" a otce jako skorosvaté chudáky.

2 1
možnosti

Vaše nenávist k "zprostředkovatelkám" vašich dětí se evidentně stupňuje !! Copak? Chtějí víc peněz? A vy jste se tomu soudně neubránil? ;-)

2 1
možnosti
Foto

A dnes s vámi v zásadě souhlasím. Kontakt s dítětem je stejně povinná věc nako podpora penězi. Není to tady u nás nastaveno dobře.

10 0
možnosti
Foto

Jak s vámi většinou nesouhlasím, tak dnes jasná karma.

1 0
možnosti

jen to mohlo byt napsano mene agresivneji

0 0
možnosti

Normální rodič dělá pro své dítě maximum a to nezištně. Vy evidentně dlouhodobě bojujete za své právo být špatný otec. :-(

5 6
možnosti

Vy, Roberte H., jste evidentně nepochopil obsah článku a myšlenky v něm obsažené.

7 0
možnosti

Inu, každý příběh je jiný, zevšeobecńovat nevhodno...

Nicméně se jisté vzorce najdou.. Zkraje poznamenám, že otec neplatící na své dítě je dobytek...

Přesto...,zažil jsem lecos,kluk byl malý, dohoda nemožná, platil jsem dobrovolně

cca 3x tolik, než bylo v té době průměrné / 5000.- - 20 let zpět / , na schůzky chodil oblečen v bundičkách s ohrnutými rukávy o 20 cm, starých botách atd...,bývalka mi ho schovávala, jak jen mohla,neustálé soudy o styk atd atd... Kluk chodil vystresovaný, prostě hrůza... Nemohl jsem mluvit do ničeho, výsledkem byl výběr nevhodné školy a zlepšilo se to trochu až kolem jeho 16ti, kdy se vzepřel... po letech jsem ho dostal na školu do US,za rok měl perfektní jazyk a zkušenosti a po návratu chtěl bydlet u mne...

Podotýkám, bývalka inteligentní je, jenže a tady jsme u těch vzorců, málokterá vydýchá, že ji chlap opustí...  To je ovšem téma na jiný článek :-))

Takže nakonec vítězí hajzlíci, ať už tyto baby nabo chlapi, kteří neplatí, udělají ze sebe před děckem chudáka a matička žalobu nepodá neb jí dítko dělá scénky kvůli chudému tatínkovi.... Znám takový příklad dost důvěrně, IQ nic moc, ale tenhle postoj mu stačil....

IQ prostě nerozhoduje, pudy a zase pudy...

U mne to bylo takhle, ale musím říci, že byť neschvaluji, chápu zoufalost chlapa, který platí a nárok nemá na nic...

4 0
možnosti

Asi jste rezignoval na dodržování zákonů. Pro takovou osobu lze taktéž nalézt nějaké špatné oslovení. ...

0 0
možnosti

Dobrý článek. Dle mého názoru v něm není žádné tvrzení, se kterým by rozumný člověk (ať matka nebo otec, muž či žena) měl mít problém souhlasit. Pokud někdo s něčím v článku nesouhlasí, buď tedy není rozumný (jeho rozumové schopnosti mu to neumožňují), nebo je špatným člověkem (amorálním, sobeckým, diskriminujícím, neschopný empatie či představy, že by byl v roli jednoho a poté v roli druhého rodiče).

2 1
možnosti

Znám několik případů, kdy otec platí bezchybně, ale k dětem se nedostane. Pak znám několik případů, kdy otec neplatí a nemá žádný zájem o děti. Ovšem podle některých lidí v diskuzi je první případ vlastně v pohodě, protože chlap je pak blbec, který se nedokáže se ženou domluvit. Jiří, zastáváte názor, že vždycky je to chyba chlapa?

5 1
možnosti
Foto

Kdo se neumí se svou "bejvalkou" sám dohodnout, tak tomu žádný soud nepomůže.

Nikdo mi nenakuká, že tyto postoje matek vznikají jen tak, z ničeho nic.

3 8
možnosti
Foto

Většinou vznikají z nadřazených postojů (já to přece musím vědět lépe, protože jsem matka, eventuelně protože jsem Hermánek). A soudy musí pomáhat právě v těch případech, kdy se lidé nedohodnou, od toho tady jsou (když se lidé dohodnou, soud nepotřebují).

8 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS