Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Já bych chtěl poděkovat lidskoprávnímu serveru stridavka.cz za pořádání takové ankety. Loni v této anketě zvítězil naprosto nehorázný výrok nectihodných soudů Ústavního soudu Vlasty Formánkoé, Tomáše Lichovníka, Vladimíra Sládečka

„Ústavní soud si je vědom té skutečnosti, že je v zásadě nepřípustné, aby z bezpráví povstalo právo, nicméně v projednávaném případě je třeba sledovat především zájmy nezletilých dětí.“ - jednalo se zde o to, že OS Frýdek-Místek a KS Ostrava podporovali matku v páchání jejího ohavného a zákeřného zločinu - únosu dvou malých nezletilých českých dětí do ciziny, za milencem matky-únoskyně. ÚS zde potvrdil svou ubohost a nekompetentnost.

V letošní anketě z Žblebt roku je těch nehorázných výroků ze strany soudů více. A je alarmující, jak nehorázné výroky, výroky v naprostém rozporu s platným právem, výroky ukazující na hlubokou diskriminaci otců v naší zemi, výroky ukazující na hloupost jejich autorů, výroky ÚS jsoucí v rozporu s jinými výroky ÚS, jsou schopny produkovat naše soudy. Soud je instituce, která má bránit právo a člověk by čekal, že soudce bude moudrý člověk a určitou úrovni inteligence. Ale v praxi pozorujeme PRAVÝ OPAK. Proto je nutné tyto věci zveřejňovat a informovat širokou veřejnost. Možná by si zasloužily existenci dvě kategorie této ankety - žblebty soudů a žblebty celebrit a pseudoodborníků.

13 1
možnosti
Foto

Mně připadají společensky nejnebezpečnější výroky soudců, a čím výše postavený soudce, tím horší vliv na další. Herecké hvězdičky či angažovaní režiséři škodí jen minimálně, možná tyto bláboly aplikují ve vlastních rodinách, psychologovy bláboly by měl schopný rodič či advokát dokázat vyvrátit, aktivista jen na sebe rád upozorňuje. Ovšem soudci, ti ničí lidské životy. Kdybych mohl, dám hlas všem justičním žblebtům, nakonec jsem zvolil sedmičku.

13 1
možnosti
TH

Samozřejmě, že ty nehorázné výroky soudů, kteří mají ochraňovat právo, jsou nebezpečnější než plky nějakých Jirešových, Klimešů a dalších mediálních hvězdiček. Opravdu, ti soudci ničí lidské životy. A nejen životy těch diskriminovaných tátu, ale především životy dětí.

7 0
možnosti
Foto

Tak nějak jsem nepochopil, co vlastně chcete.

Každopádně:

Děti se budou rodit i bez vás a bez vašich pochybných mouder; stejně tak budou vznikat a rozpadat se rodiny.

Z vašich slov čiší jen prospěchářský aktivismus, jinak jste naprosto odtržený od reality, nehledě na vaše manželství a rodičovství...

6 15
možnosti
Foto

Pro méně chápavé: Autor sestavil skupinu nejhloupějších výroků v oblasti péče o děti a chce, aby čtenáři - široký okruh čtenářů - vybrali ten nejhororovější.

Děti se budou jistě rodit bez kohokoli konkrétního z nás, ale určitě znáte demografické křivky poslední doby - dětí je čím dál tím méně a jedním z důvodů je i nechuť mužů pouštět se do něčeho tak rizikového, jako mít děti a pak o ně přijít. Dnes je možná ještě brzy o tom mluvit u nás, ale na západě už počet muslimů v populaci roste. Feministky budou tak dlouho potlačovat práva evropských mužů, až si vykoledují novou společnost, kde jejich dcery a vnučky budou držet ústa a 20. století budou považovat za ztracený ráj pro ženy.

10 0
možnosti
Foto

Až na pana Fialu se všemi příspěvky souhlasím. Zřejmě je pro vás a pár stejně postižených váš laický názor podstatnější než názory zmiňovaných ( a vámi rádobydehonestovaných) odborníků. Díky za přehled, kdybych chtěla napsat blog proti střídavé péči, neudělala bych lepší přehledR^

8 10
možnosti
TH

Je to smutné a dost to o vás vypovídá. Ale asi se vždy najdou lidé s pokřiveným vnímáním reality, jako vy. Když se zveřejní článek o zvěrstvech nacistů tak se najde procent neonacistů, kteří v tom článku uvidí opak. A vy jste v diskusím na opatrovnické téma a téma zločinnosti naší opatrovnické justice v roli takového nácka.

2 2
možnosti