Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mě z toho vyplývá jen jedno: chlap nechce nic řešit a zbaběle čeká, až to žena vyřeší za něj ;-D Že je to blbost? Ano, stejně jako ten Váš článek. Na rozchod ve většině případů bývají dva a dokud u toho nesvítíte, nikdy přesně nevíte, kde se stala chyba.

5 0
možnosti
JT

A proc jste si brala zbabelce ?

1 2
možnosti
BT

v ČR z celkového počtu nehod způsobí řidiči pod vlivem alkoholu cca 6 procent nehod, dle vaší logiky tak ti co nechlastají jsou daleko horší neboť způsobí 94 procent nehod

9 1
možnosti
Foto

Střízlivé řidiče zatknout a internovatR^;-D

2 0
možnosti
Foto

Jedno ale Alešovi musím přiznat....ze mě, cynika, šovinisty a fandy tradiční rodiny udělal daleko tolerantnějšího tvora k ženám než kupa feministek za celý život (těm se povedl spíše opak). A řekl bych, že nejen ze mě. Aspoň za to byste ho dámy mohly ctít.;-)

5 0
možnosti
JB

Škoda času na takový blábol. Chápu to dobře, že autorem je ten šílený misogyn, léta propagující ublíženecky střídavou péči? Na jeho výplody jsem omylem kápla už před lety a je to pořád stejné. Vypadá jako jeden z těch, co by nás nejraději taky narvali do burek a nepustili z domu.

13 4
možnosti
Foto

Takový blábol jsem už dlouho nečetla!Rv

9 1
možnosti
Foto

Tam vás drží?

1 1
možnosti
Foto

No.... Asi takhle: ať se děje, co se děje, ať je vinen rozvratem manželství, kdo chce, pokud muž opustí domácnost a žena žádá např. přídavek na dítě (aby po "výpadku" manželova příjmu jakž takž stabilizovala rodinný rozpočet), musí podat žádost o vyloučení manželova příjmu ze společně posuzovaných osob. To se děje pouze na základě potvrzení soudu o podané žádosti o rozvod manželství... A nedělejme si iluze o tom, že se rozcházejí pouze páry finančně dobře situované. které podporu státu nepotřebují.

S tím vaším bojem proti ženám, jakožto apriorním rozvracečkám vztahů jste už krapet únavný... ;-)

7 0
možnosti
Foto

Není to boj proti ženám. Pouze proti rozbíječkám rodin a uzurpátorkám dětí. Všimněte si poslední věty v článku, většině žen vzdávám hold.

4 3
možnosti
PT

Ze začátku autor předváděl, že umí do pěti, tedy vlastně do šesti počítat. Ale ne, neumí.  Protože celá matematika jde k čertu ve chvíli, kdy začne spekulovat o tom, že ničitelem rodiny je ten z páru, který podává žádost o rozvod  A vzniknou mu z toho podivné zlomky. Nenapadlo ho, že dva lidé se můžou docela dobře dobrovolně a rádi dohodnout, že se rozejdou? Ale jeden chtě nechtě musí hrát roli navrhovatele a druhý odpůrce. No a statistika říká už léta, že častějšími navrhovatelkami jsou ženy. Prostě jsme asi jen rychlejší a rozhodnější v realizaci nějakého nápadu či plánu - a tak nečekáme, až to za nás udělá partner, který je často příliš pohodlný něco řešit. Viz známá neochota mužů udělat rozhodnutí, když jim vlastně nic nechybí při souběhu manželského a mimomanželského vztahu. 

Každopádně (abych nepůsobila jako potrefená husa, která obhajuje vlastní jednání) podotýkám, že za sebou žádný rozvod nemám - z vlastního ani "protějškového" popudu :-)

9 0
možnosti
JT

neak vam ta uvaha nesedi. Kdyby se ti dva vetsinou domluvili, tak je to pul na pul.

0 0
možnosti
Foto

Omlouvám se všem, kterým se syrová pravda nelíbí. Nepíšu ale proto, abych se populisticky zalíbil. A tolerance k rozvodovosti je v naší společnosti bohužel už hodně zažraná (a "odůvodňovaná" vším možným).

2 3
možnosti
DS

Vy ale nehlásáte pravdu, pane Hodino, Vy za pravdu prohlašujete demagogicky hlásaný holý nesmysl (který asi za pravdu považujete) a odmítáte vůbec přemýšlet nad argumenty druhých.

To je, jako kdybych já spojením dvou statisticky podložených skutečností, že "muži více než ženy si kupují drahá a rychlá auta" a "muži více než ženy v drahých a rychlých autech činí přestupky či způsobují autonehody" vyvodila závěr, že "žádný muž nepatří za volanty drahých a rychlých aut, neboť jsou horšími řidiči než ženy". Každé jedno je to pravda, závěr pokulhává?

Anebo bych mohla učinit závěr, že když vypouštíte tak nesmyslné závěry, je obdobným nesmyslem i filosofie střídavé péče, jakkoliv jsem doposud byla jejím fanouškem (s výhradou, že je správná a funkční pouze tehdy, pokud se na ní oba rodiče-bývalí manželé dobrovolně domluví a pokud ji děti vítají a v důsledku jim prospívá).

11 0
možnosti
AB

„Ten, kdo dá návrh na rozvod, přece nemusí být ten, kdo rozbíjí rodinu.“ Ptám se však: Kdo tedy?Ten, kdo druhému nafackoval?

---------

Pokud někdo někoho fackuje, tak ten je vždy vinen. Ne ten ofackovávaný, co podá návrh na rozvod!!

6 0
možnosti
Foto

A co když podá návrh ten nebo ta fackující, protože zjistil(a) nevěru?

0 0
možnosti