Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

T12e60r23e60z10a 40H25o84l86á

22. 5. 2015 11:13

Gratuluji, tohle se rozhodně vešlo do pěti největších morálních ZVRATKŮ, které jsem kdy četla.

25 0
možnosti
AN

A51r69t32u14r 96N16o10v24a72k

22. 5. 2015 10:36

Proboha tací lidé jako autor žijí mezi námi? Začínám se fakt bátRv

7 0
možnosti
Foto

No...tak na tohle potřebuje člověk hodně pokřivené vidění, aby v tom viděl ... zájem dítěte a kultivovanou společnost mající na mysli především zájem dítěte...

Jo...a té znásilněné ženy je mi skutečně líto, a není v tom nic povýšeného ...

18 0
možnosti
MP

Když někdo dlouho bojuje z blbostí,  nakonec taky zblbne. A zdá se že se to právě panu Hodinovi stalo. Se svým bojem proti hydře rozvodové justice odvedl spoustu práce ale.... bohužel, k neprospěchu všech tátů, kteří své bitvy o děti ještě bojují... svu dosavadní práci pohřbil tím že kompletně och..el.;-(

4 0
možnosti
Foto

Chlape, pro tebe je vykání škoda. Ty jsi duševní mrzák. Chtěla bych tě vidět, jak tohle odkýveš, kdyby se tak stalo tvé dceři. Je mi z tebe na zvracení.

30 0
možnosti
TH

Do techto konstelaci bych nikdy nemichala dceru. 

Mozna by Hodina s nejakym Asadulahem souhlasil....nejlepe aplikovat primo na autora.

1 1
možnosti
PH

P69e72t66r 40H14á50l36a

21. 5. 2015 15:41

Klasický přístup.

1) Vytvoř problém - tvrď, že potrat je vražda tak dlouho, až tomu nějací chudáci uvěří a budou si nechávat dítě zplozené při znásilnění.

2) Omezuj svobodu a tvrď že tím řešíš ten problém, cos vytvořil - donuť znásilněnou založit rodinu s násilníkem.

Nechápu, proč má dítě zplozené při znásilnění právě tímto konkrétním mužem větší právo na život než dítě zplozené kýmkoli jiným. Potenciálních lidí, kteří by se mohli narodit, ale nenarodili, je jenom při současné populaci zhruba 10^20 (3,5 mld. mužů na 3,5 mld. žen a zhruba 10 dětí na ženu), je jasné, že efektivně se může narodit jen malá hrstka z nich - řádově desetina miliardtiny. Tím, že by se nenarodilo toto konkrétní dítě, by byla dána příležitost jinému.

12 1
možnosti
Foto

Souhlasím. Společnost potřebuje psychicky zdeptané lidi z rodin, kde byla matka donucena nejen si otce vzít, ale dokonce s ním spát a počít dítě. VVVRvRvRv

4 0
možnosti
Foto

Vy jste fakt divnej... takovej snad až nemocnej...8-o

22 0
možnosti
MS

Vy už jste z té "střídavky" tak zmatený, že už úplně ztrácíte smysl pro realitu. Rv:-/

13 0
možnosti
Foto

Je otázkou, zda žena skutečně dokázala muži odpustit anebo ji nezbývalo nic jiného.. To, že s ním měla další děti, je zvláštní, podporuje to myšlenku odpuštění. Pro nás něco naprosto nepochopitelného.. Nebo snad všechny děti vznikly proti její vůli? Uf, těžké téma, máte odvahu. Nicméně zajímavý podnět k přemýšlení. Kéž bychom o okolnostech věděli víc.

2 3
možnosti
HP

Tak muslimka zijici v Afganistanu je na tom asi ponekud jinak pokud se tyka planovani rodiny ze ano. To ze s nim ma dalsi deti o nicem neodpovida. Proste vzala si ho (dle meho proste pod natlakem) tak on s ni ma pravo jako se svoji zenou spat a tim padem muze pani otehotnet. Nebo si myslite ze si proste jen tak zajde nechat predepsat antikoncepci?

8 0
možnosti