Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Názorů k věci pomálu aneb žumpa zvaná diskuse:

2 3
možnosti
PK

oponující názory jsou žumpa? proč tedy otevíráte diskuzi?

3 0
možnosti

Co na to říct? Jste blbec.

4 0
možnosti
PK

A ještě pohled do minulosti.. před revolucí si náš režim nemohl dovolit rozvrácená manželství, přeci jen by to poškodilo jeho PR. A proto mnoho žen žilo v útlaku, s manželi násilníky nebo opilci, musely snážet bití nebo jiné ponižování a mnohdy docházelo k ohrožování jejich vlastních dětí, které byly, doufejme, počaty z lásky. Harmonické soužití, když vás stát nechce nechat rozvést - protože rodina je základ státu, že? Jen abych Vás uklidnil, jsem za Vaší myšlenkou střídavé péče, pokud je to v zájmu dítěte, a psychycký stav rodičů to dovolí. Tedy, pokud nepřenáší své spory na děti..

2 0
možnosti
Foto

Možná, že dříve ženy někdy musely žít i s násilníky. Dnes jsme se dostali do opačného extrému. Nebo je u nás snad v případě každého druhého manželství, které se rozvádí, muž násilníkem? (Věřím, že feministky na to dokonce dokáží odpovědět kladně.)

1 3
možnosti
PK

já bych to viděl tak, že sňatkem dívky s násilníkem bylo kompletně uzavřeno její ponížení na doživotí.. sice jste do článku chytře zakomponoval kontroverzní téma potratů, nicméně, jak můžeme dnes, z dálky a klidu západní civilizace vědět, zda by ji potrat neumožnil nový začátek, resp. zda-li nemožnost potratu nestojí za jejím celoživotním uvězněním? Pochopitelně jsem proti zabíjení dětí, umím si ovšem představit, jaký může mít matka v hmotné nouzi vztach k dítěti, které bylo počatu násilně..

2 0
možnosti
Foto

Tak nevím, co je větší hnus. Jestli to znásilnění nebo váš článek 8-o

13 0
možnosti
PP

P56e10t97r 64P20á41l35k82a

25. 5. 2015 13:32

připadá mi divné, že nevíte. Já mám celkem jasno a znásilnění mi přijde jako mnohem větší hnus než nějaký článek.

0 0
možnosti
KB

Wow... děkuji vám, pane Hodino, za tento článek. Krásně jste demonstroval, že jste právě dopadl na úplné dno hluboké morální studny. :-/

6 0
možnosti
PM

Všichni,co tu odsuzujete tento článek a autora tohoto článku,máte rozhled jen od své hlavy k monitoru.Nemáte tušení o afgánské realitě.Tam člověk za den zažije víc než v Česku třeba za celý život

2 7
možnosti
Foto

P11e33t36r 81P28a26j11e96r

22. 5. 2015 22:10

Pane, s vámi je něco těžce v nepořádku.

15 0
možnosti
TH

"Pro afghánskou společnost jde totiž spíše o určitý nátlak, aby lidé vstoupili do manželství, pokud spolu měli sexuální kontakt. Svatbou by se oba z vězení dostali."

Ja kdyz ctu ty vase vety....to vase "chytarctvi", vy musite zeny nenavidet.

13 1
možnosti
DU

Ano, přesně to mě také napadlo.

1 1
možnosti
OV

To je samozřejmě správný pohled. Těžko hodnotit z pohodlí sociální Evropy, kde svobodně matky jejich děti hlady takřka neumírají. Arogantně posuzovat chování lidí na druhé straně planety je typické pro bohatého bílého člověka. 

Na druhou stranu je tato naprosto odlišná kultura důvodem, proč je masivní přistěhovalectví nesmysl. A to je opět arogance sluníčkáŕů, kteří neřeší, co lidě vychování v jiném systému adi budou v Evropě dělat????

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za věcný příspěvek. Jinak zde můžeme vidět povětšinou typickou diskusní žumpu:

1 6
možnosti