Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Milé "hledačky tatínka", doporučuji vám jej hledat na těchto místech, kde s velkou pravděpodobností bude:

1. Doma.

2. V hospodě nebo u kamarádů

3. V jiném bytě nebo na ubytovně, kam jste ho vyštvala.

4. V domově vašich dětí, odkud jste je sebrala jako svůj majetek.

Pokud tatínka nenajdete ani na jednom z těchto míst, zkuste další. Zcela jistě vás napadnou taková, kde tatínka vašich společných dětí najdete s mnohem větší pravděpodobností, než na internetové seznamce. Děkuji za pochopení.

3 13
možnosti
Foto

Mimochodem, skupina "hledaček tatínků" se významně překrývá se skupinou "hledaček zájmu dítěte". Ty v případě rozvodu apelují na pečlivé hledání nejlepšího zájmu dítěte, a to do té doby, dokud nebude nalezen v tom, aby dítě vychovávala pouze matka.

Tyto dvě skupiny se také významně překrývají se skupinou "hledaček štěstí". Tyto jsou skálopevně přesvědčeny o nezbytnosti řešit nespokojenost s manželem odchodem a hledáním štěstí jinde, samozřejmě bez ohledu na to, zda a kolika svým dětem takto rozbijí rodinu.

2 8
možnosti
JK

To jste napsal naproto přesně: "Tyto jsou skálopevně přesvědčeny o nezbytnosti řešit nespokojenost s manželem odchodem a hledáním štěstí jinde, samozřejmě bez ohledu na to, zda a kolika svým dětem takto rozbijí rodinu." S jednou takovou mám tuto zkušenost a z vyprávění vím, že takových je více.

1 1
možnosti
Foto

Aleši, kdybyste nepřeháněl a jen věcně prosazoval práva otců shodná s právy matek, nebyl byste za troubu. Té zášti je prostě příliš a je zbytečná. Na světě je poměrně dost skvělých matek a vy tou nenávistí a shazováním žen děláte své myšlence naprosto medvědí službu.Rv

17 0
možnosti
Foto

Jano, myslím, že neumíte číst. Píši zde pouze o určitých skupinách žen, které se chovají konkrétním způsobem. Pokud máte za to (například z vlastní zkušenosti), že se tak chovají všechny ženy, můžete si myslet, že shazuji všechny ženy. Já však rozhodně nejsem přesvědčen, že se tak chovají všechny.

1 8
možnosti
AJŘ

Bych řekla, že Jana nejen umí číst, ale i vyhmátnout důležité.

13 1
možnosti
Foto

J67a62n96a 25M23a88j70o75v34á

6. 12. 2014 14:13

Umím číst. Jsem přesvědčena, že i chápat psaný text umím spíše nadprůměrně. To jsou ty hodiny testování v souvislosti s roky se táhnoucím sporem o děti. Vím o sobě nejspíš úplně všechno.

V porozumění psanému textu mám percentil ze všech testovaných stejnou metodou v rámci ČR 94 %. 

x

Možná byste se opravdu měl zamyslet, zda je způsob Vaší komunikace se ženami, o ženách a vůči ženám, tím správně zvoleným.

13 0
možnosti
Foto

:-)R^ Zejména poslední odstavec Vašeho komentáře, Jano, by měl panu Hodinovi viset nad postelí a na lednici. A to jste volila slova velmi kultivovaně.

7 1
možnosti
KT

Nejčastěji však v posteli u milenky nebo mladší manželky.

4 0
možnosti
Foto

I tam lze tatínka najít...

0 1
možnosti