Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pán mi přijde docela psychicky nemocný. Zatím "jde do žen" jen na papíře 8-o

4 4
možnosti

NEVŠIMNUL JSEM SI, ŽE BY AUTOR "ŠEL DO ŽEN". ON JDE DO URČITÉHO TYPU MATEK. A TO JE DOBŘE.

1 0
možnosti

Panu autorovi muselo pár ženských pořádně šlápnout na kuří oko.Neznám zatrpklejšího chlapa než je on.Článek jako vždy tragická slátanina.

8 2
možnosti

Psychicky zdravý člověk z toho žádnou zatrpklost necítí. Autor článku píše o realných problémech, které vidí kolem sebe.

1 1
možnosti
Foto

Milé "hledačky tatínka", doporučuji vám jej hledat na těchto místech, kde s velkou pravděpodobností bude:

1. Doma.

2. V hospodě nebo u kamarádů

3. V jiném bytě nebo na ubytovně, kam jste ho vyštvala.

4. V domově vašich dětí, odkud jste je sebrala jako svůj majetek.

Pokud tatínka nenajdete ani na jednom z těchto míst, zkuste další. Zcela jistě vás napadnou taková, kde tatínka vašich společných dětí najdete s mnohem větší pravděpodobností, než na internetové seznamce. Děkuji za pochopení.

3 13
možnosti
Foto

Mimochodem, skupina "hledaček tatínků" se významně překrývá se skupinou "hledaček zájmu dítěte". Ty v případě rozvodu apelují na pečlivé hledání nejlepšího zájmu dítěte, a to do té doby, dokud nebude nalezen v tom, aby dítě vychovávala pouze matka.

Tyto dvě skupiny se také významně překrývají se skupinou "hledaček štěstí". Tyto jsou skálopevně přesvědčeny o nezbytnosti řešit nespokojenost s manželem odchodem a hledáním štěstí jinde, samozřejmě bez ohledu na to, zda a kolika svým dětem takto rozbijí rodinu.

2 8
možnosti

Článek hloupý a fanatický jako sám Hodina.

Zdržela bych se komentáře, nebýt jedné maličkosti, která mě irituje. Už po několikáté jste použil termín "motherfucker", aniž byste zjevně tušil souvislosti, v jakých se v anglofonních zemích používá. To opravdu není někdo, kdo souloží s jakoukoliv matkou dětí, to pak jste motherfucker i vy.  Jste zaslepený, fanatický, zamindrákovaný... motherfucker.:-P

14 1
možnosti
Foto

Děkuji všem za vaše názory. Opravdu ale nepodporuji a nikdy podporovat nebudu, aby kdokoliv dětem "vyměňoval" rodiče.

1 7
možnosti
Foto

... vyjádření typu "hledáme tatínka" na seznamce ještě dokážu pochopit... Naše životy jsou totiž poznamenány mnoha přešlapy, kotrmelci, ba i přemety... Takže si umím představit situaci, že žena třeba nezná ani totožnost otce dítěte a raději po ní ani nepátrá, spíš volí toto řešení... Samozřejmě je více pravděpodobné,  že otec dítěte je matce známý, ale není třeba zapsaný v rodném listě dítěte atd. atd. Stává se, i když je to smutné. Ještě smutnější je, pokud je to pouze kalkul ze strany matky, která moc dobře ví, že na toto určité typy chlapů dobře slyší... Znám takové "náhradní tatínky", kteří se pak bez ostychu staví mezi dítě a vlastního otce, bohužel...

Co však považuji za nejsmutnější - když  matka (např. po hádce s otcem ) přímo před dítětem (dětmi) řekne něco ve smyslu:" nevadí, najdeme si lepšího tatínka..."  :-(

5 2
možnosti

Nejhorší typy mužů jsou právě ty parazitické typy, kteří se staví do role "nového tatínka", ačkoli ví děti svého tatínka mají a marně o ně bojuje.

Znam jednoho muže, ujevně hodný, laskavý a ustupující člověk, který mi vypravěl, jak měl krásný vztah s dcermi 8 a 6 let - hrál si s nimi, bral he na výlety. Ale když si jeho žena našla nového chlapa tak mu řekla, ať vypadne z baráku. A on poslech a vypadnul. Tři dny na to se tam místo něj nastěhoval ten parazitický grázl. A když se se svými dětmi setkal za 3 měsíce, už měly přeprogramované mozky a řekly mu "my tě nechceme, my máme nového tatínka"

1 2
možnosti

P82e19t19r 88P11á65l41k30a

3. 12. 2014 16:49

vy budete ten známý bojovník za střídavku, že? V mých očích děláte svému záměru dost medvědí službu.

Ve svém poměrně krátkém blogu jste ale uvedl něco, co jste patrně pořádně nedomyslel. Argumentujete tím, že je to žena, kdo je povinnen a) najít spolehlivého tatínka (tím jste rychle hotov s těmi nespolehlůivými otci opouštějícími své děti), b) sama nebýt přelétavá (a nerozbíjet tak rodinu). Vzhledem k tomu, že o mužské odpovědnosti nepíšete nic, elementární logikou se dostáváme k tomu, že za zachování rodiny je vždy zodpovědná žena. Další logický závěr - pokud žena nese veškerou zodpovědnost, pak by logicky měla mít i větší práva (případné svěření dětí do své péče). Tolik k vašim závěrům, se kterými jako zastánce střídavky nemohu souhlasit.

Chlape, vždyť vy jste vlastně ten největší feminista! Anebo hlupák, kterému nedochází, že svými argumenty obhajuje opačný názor, než zastává... Medvědí služba skutečným zastáncům střídavky, pane Hodino, medvědí služba.

10 0
možnosti
Foto

Vaše tzv. elementární logika je elementární blbost. Například z toho, že o něčem nepíšu, vyvozujete, že to neexistuje. Víte, že autor není povinen psát o všem? Víc se tímto nesmyslem nemá cenu zabývat.

0 4
možnosti

J85a65n70a 81C24e74r18n56a

3. 12. 2014 14:24

Proc to zobecneni. Co Ti muzi, co 10 let zakladaji nove rodiny a jdou za stestim. Jsem sama se syny, jejich otec ma uz 3. rodinu a presto mi ironicky rika na kazdeho byt jen kamarada, ze uz jsem nasla tatinka. Ale to, ze prvni volam jemu, kdyz jsou deti nemocne a nevezme mi ani telefon, to uz probrat nechce. Vola az odpoledne, pote, co vstane po flamu.

Nejen zeny meni rodiny a muze. Ja jsem sama, protoze nejak jeste nejsem schopna opet nekomu verit. Ale to, jak to pisete, pane Hodino, to je hnus. I kdyby slecna mela tmavsi plet, tak co.

Kdyby mi to nebylo blbe, dam si inzerat typu blondyna, VS, 2 deti, by jim rada nasla tatinka. Prosim nepreletaveho a pokud mozno takoveho, co nelze.

8 0
možnosti

zevšeobecňování je samozřejmě hloupost. Já to mám podoběn jako vy, jen obráceně, Dal bych si inzerát: "sympatický muž, rodinný typ heldá ženu pro založení rodiny. Prosím nepřelétavou a pokud možno takovou co nelže a nepodvádí"

Ale nadám. Jsem sám, protože nějak nejsem schopen opět někomu věřit"

0 0
možnosti

Pane Hodino, ze vas jako zastance rodinnych hodnot, jak se prezentujete, nesokuje neco uplne jineho. Kde je tedy ten pravy tata? Vy o pripadu nic nevite, jak taky ne - tak jak chcete soudit. Co kdyz ten "pravy tata" o holcicku vubec nestoji. Ma zit cely zivot v tom ze proste nesmi mit toho nahradniho, ktery ji vychova, kdyz o to ten pravy nestoji. Takovych pripadu je hodne, ze muz utece od tehotne zeny (podle vas jeji chyba, mela si lepe vybrat ze;-)) a o svem "otcovstvi" nechce ani slyset.

9 1
možnosti

Roberte Horáčku, kde chodíte na ty vaše uchylárny ??? "Každé dítě by mělo mít právo na nového tátu, když se biologický neosvědčil." A kdo rozhoduje, že se neosvědčil ? Matka dítěte ? To že se někdo neosvědčil jako sexuální partner, přece neznamená, že se neosvědčil jako táta. Píšu o tom, protože toto znám. Matka mých dětí se se mnou rozvedla, protože ji kvalitně klátil kolega v práci a pak ještě měla tu drzost prohlašovat, že prý jsem špatný táta. A přitom všichni ví, že jsem naprosto skvělý táta. Ale ona beze studu tvrdí opak, jen proto, že šuká s jiným.

3 2
možnosti

Vas pribeh je jiste smutny ale napadl vas ze muze existovat i jiny scenar? Biologicky otec vubec nejevi zadny zajem a to uz klidne od poceti Co delat v situaci ze muz rekne zene, ktera treba neplanovane otehotni (zadna antikoncepce neni 100%) ze jeho zadne dite nezajima, ze ma jit na potrat, k diteti se vubec nehlasi, svoje otcovstvi popira. Ta zena si potom najde jineho partnera, ma s nim treba dalsi deti, pro ktere je to jejich "pravy tata", prvni ditko ktere sveho tatu vubec nezna ma rado toho "nahradniho" - zacne mu samo rikat tato. Bude zena trvat na tom "ne to nesmis, tvuj pravy tata je ten pan co me oplodnil a potom se na nas vykaslal"? Hezky mu rikej strejdo Pepo. Myslim ze tohle je situace kterou vetsinou chapeme pod oznacenim "biologicky se neosvedcil".

8 1
možnosti