Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

Ne, Hodino, děti nepatří ani rodičům. Dítě totiž jaksi není věc, kterou lze vlastnit.

2 0
možnosti
JK

Abych "homofobům" pomohl s lepším chápáním "homosexualismu".. uvádím 

na prostudování hezké mapky s rozšířením zákonů týkajících se homosexualismu ve světě. 

Pokud nejsou naši homofobové současně i rusofilové, mohlo by jim to možná i pomoci v chápání: 

http://cs.wikipedia.org/wiki/Z%C3%A1kony_t%C3%BDkaj%C3%ADc%C3%AD_se_homosexuality

0 0
možnosti
Foto

Rusko má v tomto rozumný přístup.

2 3
možnosti
JK

Myslím si, že  diskuse mohla přispět k tomu, abypan Hodina pochopil, že se mu  článek nepovedl. .. jak zargumentačního hlediska tak z hlediska zbytečné netolerance klidem, kteří si svoji sexuální orientaci nevybrali a nemají možnost jizměnit. 

Tito lidé JEN chtějí mít svou rodinu.. se vším všudy.. tj. i sdětmi.. A co je na tom probůh tak špatného?  

Pan Hodina se vysmívá homosexuální menšině tím, že zveličí a vytrhne zkontextu jejich nějakou bujarou akci.. a to je od něj opravduubohé, nedůstojné a nemorální zobecňování. Označit pak dokonce veřejněhomosexuály jako "zrůdy".. pro jejich snahu orodinu, .. to už vypovídá o podlosti v duši pana Hodiny. 

 

V článku samozřejmě není ve prospěch "čistých" ideí pana Hodinymoc argumentů. Ale ty, co tam jsou,.. to je ubohost sama.. to je lež, nebojasná účelová demagogie!

Pan Hodina například srovná homosexuály s invalidy a začne lhát, žeinvalidé (na rozdíl od homosexuálů) neexhibují, že respektují svá omezení , žeprý nekřičí jak jsou normální, prý ani invalidé nejsou tak drzí, aby chtělisvěřit auta s pedály, nechtějí řídit atd .. o)) .. No samozřejmě že je tood pana Hodiny lež - od a do z !!!

Marně pátrám, jestli opravdu neví, nebo si autor neumí zjistit.. či sitřeba ani nechce nic zjistit o invalidech.

Nebo nám pan Hodina tvrdí, že prý je veřejnost přesvědčována idylickýmiobrazy šťastné „rodiny“ se dvěma mámami či dvěma táty... a že prý jsou tytoobrazy falešné. :o))) .... 

Samozřejmě je to naprostá demagogie.. veřejnost je přeci také přesvědčovánao idylickém obrazu šťastné heterosexuální rodiny.. a i zde je obraz mnohdyfalešný!!! 

Pan Hodina tvrdí, že prý příroda "zařídila", že vyšší živočich májen jednu mámu a tátu.. No, pan Hodina opět účelově lže, nebo v lepšípřípadě trestuhodně nezná reálný svět...  příroda totiž naopak zařídilapravý opak, tj. že i "vyšší živočichové" mívají občas více maminek,které pak mládě společně vychovávají.. a tatínek živočich se mnohokrát navýchově vůbec nepodílí!

3 0
možnosti
Foto

Vaše "argumentace" mne přesvědčila, že článku se povedlo tnout do živého, do toho, co se homosexualistům moc nezamlouvá. Děkuji.

2 4
možnosti
ML

"Příroda to nějak zařídila"

Ano, příroda to zařídila tak, že vychovávání mláďat homosexuálními páry zvířat je naprosto běžné. http://www.echonyc.com/~stone/Features/BioExEx1.html

5 0
možnosti
Foto

Spíš výjimečné.

0 1
možnosti
KD

K87a51r39e40l 82D52r23d48a

15. 8. 2014 12:36

"Zrůdy" a mazání příspěvků, Střídavka - tedy porozvodové bitky matky a otce o děti v plné parádě za užití všech amorálností a špinavých podrazů. Odložení otcové usilující o změnu českého bolševického soudnictví přiznávajícího tradičně péči o děti zpravidla matce...

  Aneb silně zaujatá strana sporu a tvrdá konkurence výchově dětí od LGBT. Protože jde o ohrožení práv "nepotřebných otců", za které autor roky kope. Zaujatost vlastními zájmy ale text čtenářům nepřiznává. Aneb pouhá homofobie odložených otců?

  Od náhodného laika bych tento názor bral jako přijatelný a pokusil se ho korigovat. Tady ale promluvil "profesionál v problematice výchovy dětí" a někdo, kdo obdobné názory publikuje kde může, a promluvil přitom jako hovado. Takže jen další šok, co je možné kolem "správné" výchovy dětí páchat. Tohle opravdu neberu. Rv

  Myslím, že se zde daří akorát prezentovat odstrašující příklad, jak by výchova dětí v Česku vypadat neměla, a bohužel vypadá. A autor bude přítomen v truc-pochodu odpůrců Prague Pride? Pádný důvod, proč se neúčastnit. ;-DR^

3 1
možnosti
Foto

Ono může jít i o ohrožení práv "nepotřebných matek", pokud si dítě bude chtít adoptovat milenec homosexuálního otce. Stejně jako i v některých porozvodových sporech, pokud se nedbá práv obou rodičů, může být ohrožena i matka. Nakonec taková matka může být ohrožena i sociálním odborem, pokud bude na dítě sama a nebude to zvládat.

Takže to není tak černobíle spor muži - ženy, jak se to snažíte prezentovat. Podstatou problému je ničení přirozených rodinných vazeb, bez ohledu na pohlaví.

1 4
možnosti
BH

Hlavně nařídit střídavou péči, ať si kluci užijou!!

1 0
možnosti
AB

Celé toto diskuzní fórum zcela pozbývá smyslu, protože pan Hodina stejně všechny "nehodící se" příspěvky, okamžitě smaže. Ale není se čemu divit. Pečlivě budovaná image kladného hrdiny a vzoru všech ctností, by jistě dostala pořádná trhliny ve chvíli, kdy by se veřejnost dozvěděla, že on sám káže vodu a pije víno... Myslím si, pane Hodino, že kvalita rodičů se neodvíjí od jejich hetero, nebo homosexuální orientace, ale předně podle toho, zda umožní žít svým dětem v harmonickém prostředí, plném lásky a pohody. Takoví rodiče dají, dle mého názoru, dětem mnohem více, než-li  ti, kteří idylku předstírají, pouze na veřejnosti a rodinné soužití si představují tak, že zatím co jeden se stará o děti, chod domácnosti a pohodlí všech členů, druhý si, bez ostychu, dopřává "svobody", což v překladu znamená žije tak, jako by žádnou rodinu neměl. Tohle je patologie, pane Hodino, nemyslíte....?!?!

12 1
možnosti
Foto

Nelžete, prosím. Myslím, že zde je vidět více nesouhlasných příspěvků, které nebyly a nebudou smazány. Byly smazány pouze příspěvky zde tapetujícího Jaroslava Daňka. Na vaše nesmyslné očerňování nebudu reagovat, snad jen tolik, že principy, o kterých píšu, sám hájím, ale nevydávám se, jak píšete, za vzor všech ctností. Možná byste se mohla sama pochlubit, jakým jste rodičem.

0 5
možnosti
Foto

RvPokud by Vás životem provázela stejná orientace, za kterou nikdo nemůže, Váš článek by byl o něčem jiném, patrně o toleranci...nám heterosexuálů se žije o trošku líp, žádné předsudky proti nám nejsou.

6 1
možnosti
Foto

Myslím, že homosexuálové toleranci společnosti mají, snad pouze s výjimkou jejich srpnové exhibice a snah přivlastňovat si cizí děti. Pokud by mě provázela tato orientace a nedalo se s ní nic dělat (sexuální orientace se v průběhu života může měnit), ano, chtěl bych toleranci k mým intimním záležitostem, které by zůstaly intimní. Rozhodně bych nechodil exhibovat polonahý v průvodu a pokud bych měl děti, nesnažil bych se je připravit o jejich druhého rodiče. Případný partner by musel pochopit, že toto nejsou jeho děti.

0 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.