Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zhrzený Hodina :-)))))

0 1
možnosti
VV

Pane Hodina, nalákal jste sem pěkný slet zahořklích feministek, zlatokopek a parazitekR^V

1 1
možnosti
MS

;-D Ty ovšem alespoň umí česky.

4 1
možnosti
JL

Biologicky je dáno, že matka se stará o své děti více a lépe. Ovšem jsou výjimky, jako se vším. Chápu autora, že ho něco naštvalo, ale zobecňovat je vždycky ošidné.

2 1
možnosti
Foto

Biologicky je dáno pouze to, že matka dítě odnosí a porodí. Nic více, nic méně. Není tím dáno, kdo je jak schopen starat se o děti potom. Podle mě bychom ale především neměli dělat mezi rodiči soutěž. Děti by měli mít oba a ne vybírat toho "lepšího". Samoživitelství bohužel tento princip popírá (a samoživitelky ani nemusejí být tím "lepším").

2 3
možnosti
PS

P11e23t46r 53S35k12á70c72e20l

18. 8. 2014 23:01

Rodina evropského střihu vždy byla a je základem státu, který prosperuje. Ministr Dostál řekl, že žena, která v rodině správně vychová 6 a více dětí by měla býti hodnocena stejně, jako výkonná manažerka. Neplní se potom věznice a psychiatrické léčebny, potomci její a jejího manžela jsou pro stát přínosem, nikoliv břemenem. Které říše v historii lidstva vzkvétaly tím, že podporovali samoživitelky, GLBT a další výkřiky poslední "moderní" doby? Vždy na tohle dojely.

Využitím zdravého rozumu, který společnost dovede ke zdravému životnímu stylu, tedy i mj. rodině evropské tradice, dojde k nápravě věcí lidských. Ano, i těch, po nichž se volalo koncem roku 1989 na náměstích. A bude líp (tohle píši od roku 2012, jakási strana mi to používá).

2 1
možnosti
JP

Vážený pane. Na obhajobu vašeho článku sčítáte počty hlasů dle karmy. Pokud by se ale mohla dávat záporná karma, nedopočítal byste se. Každý nemá chuť na nechutnosti Vám psát do blogu.

6 2
možnosti
Foto

Záporná karma? Víte, že vám i věřím? On ten kult Matky a mýtus "chudinky samoživetelky" je tady hodně zažraný. Bohužel i u mnoha mužů, kteří si hrají na "rytíře". A určitě by se svolaly k udílení záporných bodů a slétly sem jak čarodějnice ty dámy z diskusní skupiny, jejichž výroky jsou v článku citovány. Ony potřebují posilovat ten mýtus "chudinky samoživitelky" a vlbec se jim nehodí, když se ukazuje jejich pravá tvář.

http://www.stridavka.cz/muzi-a-domaci-nasili.html

3 4
možnosti
Foto

Něco tak účelově splácaného jsem už dlouho neviděla...vytrhnout to, co se mi hodí z kontextu...To jste si moc nepomohl.Navíc se mi velmi dotýká, jak povrchním způsobem hodnotíte samoživitelky obecně. Je to laciné, primitivní a demagogické. Ale konkrétně vy, už asi nepřekvapíte. Svou frustraci a zahořklost jste prostě s fanatickou urputností nasměroval na cíl "samoživitelky" a je to...Hloupé.Rv

6 1
možnosti
TH

nekdo pise na FB nekdo pise urputne blogy.

2 0
možnosti
PN

P75a69v23e43l 49N55o94v82á71k

16. 8. 2014 11:19

Pane Hodino, podařilo se Vám zkompilovat výkřiky nějakých vzteklých, zahořklých, vypočítavých, bůhvíjakých semetrik. Postavit na jejich základě článek s názvem "Pravda o samoživitelkách", je opravdická prasárna.

I v tomto případě pan inkvizitor Hodina ví, že jediná správná věc je rodina: máma + táta + děti. Ti, kteří se, bez ohledu na příčinu, ocitnou mimo tenhle model, jsou tak nějak spíš psi než lidi a se stanou terčem jeho útoků (viz. tento špinavý nenávistný článek), nastěstí jen v rovině slovní , protože nežijeme v zemi, kde se kamenuje.

11 1
možnosti
Foto

Omlouvám se, že prosazuji staletími prověřený model rodiny: táta, máma, děti.

3 3
možnosti
AR

A67n18n73a 44R13a69d41o75v63á

14. 8. 2014 22:51

Že Vás hanba nefackuje házet všechny samoživitelky do jednoho pytle a ještě takhle ubohým způsobem. Ale proč se divím, mnohokrát jste dokázal, že se neštítíte ničeho...

Ty, které se mstí přes děti, zapírají je před otci a "očkují" je proti nim a podobné hnusy, tím nedojmete a těm, které zůstaly s dětmi samy, protože je takyotcové opustili a nemají zájem o děti a ani na ně třeba neplatí, ubližovali jim i dětem, atp. neskutečně křivdíte. A ještě máte pocit, jak jste to těm ženskejm nandal...

To v čem jedete už dávno není žádné "dobro pro děti". A už ani moc nevěřím, že bylo alespoň na začátku. Je to bebíčko na egu a absolutní ztráta soudnosti a zdravého rozumu (bylo-li tedy vůbec co ztratit).

9 2
možnosti
AR

A55n29n80a 80R88a63d78o11v30á

14. 8. 2014 23:31

P.S. Každý, kdo Vám za tento a podobné paušalizující blogy klikl karmu, je zřejmě stejný "pacient" jako Vy.

Pokud si tedy skutečně neuvědomuje jak hluboce hloupé je házet všechny do jednoho pytle, že je x důvodů proč se matky stanou samoživitelkami a že pár vypíchnutých příspěvků z diskusí (btw.bez kontextu a znalosti konkrétní situace autorek) nevypovídá o všech, které spojuje pouze stejné označení.

6 2
možnosti
KG

1O vět vytržených z kontextu?

Autore, problémy se svou Ex by jste si měl řešit v soukromí a né veřejně lynčovat všechny samoživitelky ...

Napadlo Vás někdy, že jsou samoživitelkami i z jiných důvodů, než jen kvůli rozpadu partnerství?

10 3
možnosti
Foto

Tomuto tématu se věnuje můj předchozí článek. A ano, jeden důvod jsem tam nejmenoval, za který obvykle opravdu nemohou, což je smrt partnera. Patří však spíše mezi ty výjimky, není tak častý.

1 4
možnosti