Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Donosit PROTI vůli může?????? Kolik těch otazníků mám napsat, abyste si uvědomil, co píšete?

0 0
možnosti

těch případů ze závěru článku je hromada, jenom Vám se nehodí do krámu, tak je bagatelizujete.

0 0
možnosti

z článku mi vyplynulo jediné ... autor si nezodpovědně vybral partnerku hned v bodě číslo 1 ;-)

6 1
možnosti

Milá Kateřino, Vy máte nějaký návod jak najít partnera se kterým budeme žít šťastní až do smrti? (v zemi, kde se už víc párů rozvede, než vezme!)

2 0
možnosti

Ta paní na obrázku má zřejmě pěkná ňadra :-)

2 0
možnosti
Foto

Kdyby to šlo, tak bych se namouduši osobně u Pána Boha přimluvil, aby vás vybavil také kouskem dělohy a nejméně jedním vaječníkem, abyste se mohl stát mužem - samoživitelem, aby už byl jednou od těch vašich nářků konečně pokoj...;-D

6 2
možnosti
Foto

Jsou to pouhá konstatování. A určitě ne poslední. Zvykejte si, milý Kroupo. Nebo je nečtěte.

2 0
možnosti

Ženy jsou zde jako potvory. Jaký jste pane Hodino povahově ? Nepatříte mezi podnikatele - slovní agresory ? Já mám ve svém okolí pár podobných mužů , ve společnosti oblíbené , ale manželky je znají jinak . Nic proti vám, ale proč vaše žena odešla z luxusu do nuzoty ? Já vím o několika ženách , kterým jejich manželé oslazují život, dokonce nutí je i k sebevraždě. Rozhodně nemám pocit, že by ty ženské byly potvory. Naopak. Hodné , milé, pracovité a dokonce i velmi pěkné . Mají jednu vadu , téměř vždy jsou nemajetné a veškerý majetek vlastní manžel.  Všem je kolem 50 a nemají kam jít . Jestli se 30 letá holka sbalí a jde od manžela, je tom určitě lepší než , aby zažívala to, co musí snášet tyto 50leté.

1 1
možnosti
Foto

Jak může padesátiletá ženská nic nemít??

1 0
možnosti

Kdyby všechny ženy postupovaly podle Vašeho návodu, lidstvo by vymřelo. Protože kdo potencionální matce zaručí, že se z pečlivě vybraného a prověřeného jedince nestane magor?

Kdo, nebo spíš která, Vám ublížil? Tolik nenávisti se nevylíhne v hlavě jen tak.

14 1
možnosti

Jsme podivně zvrácená společnost. A nic s tím nenaděláš! Politici cpou peníze tam, kde nejsou většinou třeba.

:-)

1 1
možnosti
Foto

To bych s Vámi dokonce i souhlasila.

Ale musel byste uvést, jak stát cpe peníze NORMÁLNÍM samoživitelkám. Možná mám mezery ve vzdělání. Ale opravdu mi toto není známo.

2 0
možnosti

Pán H. s tým fanatizmom nemôže nič robiť. Je to, žiaľ, to jediné, čo má.

5 3
možnosti

Inu, vypadá to hezky, zní to hezky, ale v reálu - nikdy nikdo nemůže sestavit žádný systém, kde všechno bude fungovat všem a stejně... to je sice vábivá představa, leč velká sci-fi...... Zodpovědnost je pro zodpovědné... a udirigovat partnera se zkrátka nedá, ani kdybyste byl nevím jak zodpovědný... každý má tu svou zodpovědnost jen a pouze sám za sebe... těžko pochopitelné pro většinu lidí....

1 2
možnosti

Málokterej chlap touží po dirigentce nebo velitelce ... a mě třeba je dost proti srdci někoho řídit apod. Partneři tohle neřeší ... tinžijí spolu :)

0 0
možnosti