Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

I27v58o 31H55u63b96á89l51e42k

26. 5. 2014 16:58

tak mi smazali příspěvek s odůvodněním, že příspěvek nepatří do slušné a kultivované diskuse... nevím jak jinak mohu komentovat tento blog než tak jak jsem jej komentoval, na hrubý pytel hrubá záplata . a docela se divím, že vůbec něco tak mimo mísu nemá problém idnes zveřejnit - zveřejní odporný slint, který dehonestuje a napadá člověka, kterého nám záviděl celý svět a patří k největším osobnostem tohoto národa... typicky česká cesta - plivnout si

6 0
možnosti
Foto

Pro mne je mnohem větší osobnost člověk, který třeba něco dělá pro rodiny. Než sportovec či někdo takový, kdo jen předvádí jakousi technickou zdatnost. A i kdybychom považovali Věru Čáslavskou za osobnost, tím, že vychovala syna k nenávisti k vlastnímu otci, se alespoň v mých očích velmi degradovala. To, co se stalo, by rozhodně nemělo být zapomenuto jen kvůli pár skvělým kotoulům a přeskokům.

0 6
možnosti
TH

Jakym pravem?  Co vy ste zac 8-o

4 1
možnosti
PK

je autorem webu stridavka, který má za cíl vztahy mezi rodiči a dětmi zlepšovat, ne zhoršovat

0 2
možnosti
MP

Hnusný článek-vy "vševědoucí božský spasiteli" !

7 0
možnosti
MN

Dobrý den, hanba by mě musela fackovat, kdybych něco takového napsal.

9 0
možnosti
Foto

P61a13v22e23l 83R97e39m64e24š

26. 5. 2014 12:30

dobrý den. Píšete, že paní Čáslavská nemá morální právo soudit lidi, ale vy ho přece taky nemáte. To nemá nikdo. Neznám osobně ani vás ani paní Čáslavskou a nemohu se ke kauze o které píšete vyjádřit. Dělat si úsudek na základě soudních spisů může být mylné. Tvrdit, že vychovala syna k nenávisti k jeho otci mi připadne hodně silné kafe.  přerji hezký den

8 0
možnosti
RT

A odepsala Vám paní Čáslavská?

0 0
možnosti
RK

Pan Hodina rika, ze kdo v zivote udelal chybu, nema uz nikdy pravo vyjadrit se k chybam druhych. Z toho mi vypliva, ze pan Hodina je dokonaly jako slovo bozi a v zivote neudelal nejmensi chybicku, zkratka ucineny andel. Skoda jen, ze takto dokonaly je zrejme jen ve svych predstavach. Ja bych k tomu jen dodal, ze vyzva v zaveru jeho clanku, kde vyjadruje ocekavani reakce pani Caslavske, je ucina nestoudnost. Hodino, Hodino, ze te hanba nefackuje!

10 0
možnosti
Foto

Romane, budeš se divit, ale nefackuje. Spíš by měla fackovat paní Čáslavskou. Byla to jí vstřícně podaná ruka k nápravě (při vědomí toho špatného, co Čáslavská udělala), bohužel ji promarnila.

1 7
možnosti
AO

A81l69e72n70a 71O66u97z35k57á

25. 5. 2014 16:20

Já za sebe vnímám, že posuzování je naším národním sportem - jen čekám, kdy začnou i jiné přenosy, než jen ty písemné. Každý vrtá do každého, ale nikdo nikdy nebyl v kůži toho druhého....

I v době, kdy jsem ráno nasadila masku spokojené vyrovnané ženy, která vyvádí z bludných kruhů ty, kteří nevěděli kudy kam, jsem sama dnes a denně sedávala v koutku a brečela. Nedokázala jsem se dostat ze stavu, v jakém jsem byla (díky rozvodu).

Moudrost člověka spočívá v tom, že dělá to, co nejlíp umí a pakliže jeho moudrost vychází z jeho prožitků, těžko bude soudit jiného za to, co udělal. Protože jeho vlastní zkušenost a moudrost mu povědí a připomenou, že sám v tom také byl.

Pomoc ostatním je chvályhodná, tak pomáhejte. Byl-li byste sám v její roli, žil její život, prožíval její emoce a všechno, čím prošla, pak byste dnes mluvil jinak......

4 0
možnosti
ND

Já tedy nevím, ale dávat znovu článek již jednou vydaný znovu? Ještě ke všemu tak odporný?

6 0
možnosti
Foto

Paní Dubcová, článek není vydáván znovu.

1 3
možnosti
Foto

Pane Hodino, pokud otcové chtějí, aby je synové nezavrhli, měli by se především dobře obeznámit s rolí otce a  neštvat děti proti jejich matkám.

Nevím, jak paní Čáslavská vychovávala svého syna (a celkem mě to nezajímá). Ale čtu Vaše texty - projděte si Bibli, řecké báje (zvláště doporučuji Medeiu), Shakespearova Krále Leara a Bratry Karamazovy. Možná pochopíte to zásadní - otec je ve starých příbězích zástupcem Boha. Nemusí být stále přítomen - ale musí být spravedlivý a vést děti k dobru. Pak je ctěn a milován.

Brát matkám malé děti a svěřovat je do střídavé péče (pokud nejsou asociální) považuji za nezodpovědnou módní vlnu.

3 3
možnosti
MB

Tak tak je to hnus "krást" matkám jejich dětičky a dávat je do hnusné střídavé péče, správné je jen a jen to, aby fotřík platil jak barevný.

Osobně bych řekl že pokud si chce matka privatitzovat dítě pro sebe tak jen za podmínky že se zřekne jakýchkoliv alimentů, pokud se nezřekne tak holt potom z dítka vychovává nemorálního psychopata a tohle by stát rozhodně podporovat neměl.

4 3
možnosti