Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Feministky moc nemusím, ale tímhle si u mě šplhly. Spolu s pane D.

ještě jednou - napsala jsem Vám odpověď, pane Hodino.  Zkušenost matky, jejíž děti prošly společnou péčí - příliš se nám model neosvědčil. Nedávno jste na mě v jedné diskusi zaútočil, odkud že jsme, k jakému OSPOD přináležíme. Stáhla jsem se, měla jsem před soudem. Teď Vám mohu důvěrně prozradit, že nás zřejmě řešil stejný úřad, pod který patřila i herečka Ivana Jirešová. Při prvním soudu nátlak, při druhém udělaly (samé ženy) šetření, k soudu se nedostavily, neposlaly omluvu ani výsledek, nereagovaly na maily.

Jak říkám - střídavka jé MÓDA, za kterou ještě zaplatíme.

1 1
možnosti
Foto

Možná, že po zkušenostech s Jirešovou už mají sociální pracovnice takové ženy - herečky prokouknuté. Střídavka není móda, ale nutnost. Je to jediný způsob, jak dětem, zvláště malým, zachovat oba rodiče, pokud se rozejdou. A rodiče myslím opravdu jako rodiče, ne jako víkedndové návštěvníky, kam byste ráda otce pasovala.

1 1
možnosti

J84a19n 14V59r92a56n82a

21. 1. 2014 14:46

Videl bych to o neco pozitivneji. Lide jako Dienstbier uz pripravili rozsireni lidskych prav o pravo na svobodnou volbu pohlavi, sexualni orientace i na prislusnost k libovolne etnicke skupine. Proste si vyberete, co vam prinese nejvetsi prospech a Dienstbíři uz zařídí zbytek.

0 0
možnosti

jak říká můj muž a starozákonní Židé: matka je jistá, tak jako otec bude vždy nejistý ....i když samozřejmě genetické testy tohle rozporují, přesto podstata zůstává.

2 0
možnosti
Foto

Dnes už otec může být díky testům jistý prakticky stoprocentně.

1 0
možnosti
Foto

Žádám Pavla Pešana, aby do diskuse nevkládal hanlivé příspěvky týkající se mé osoby. Takové příspěvky budou smazány.

1 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Kdo už konečně bude hájit práva dětí na výchovu oběma rodiči, práva otců na výchovu vlastních dětí? Byla tu zmocněnkyně vlády pro lidská práva a co řešila? Práva Rómů, dětí, žen. Taky tu v Senátu ČR byla konference o lidských právech -rozuměj - o právech žen a dětí... 8-o

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Homosexualismus? Neomarxismus? ;-D Co tam máte dál? Židobolševismus? Satanismus?

1 1
možnosti
Foto

No, to vše jde více méně ruku v ruce.

1 1
možnosti

Jasně, proč vítat politiky s evropským názorem? Ať jsou v český politice neonormalizační vepři, co dovedou svými názory potěšit ustrašené Čecháčky a tíhnou k Rusku. Úplně vidím tu apokalypsu - ministr pro lidská práva bojuje za rovnováhu lidských práv! Šmankote, co takhle tam dát toho pána z Dělnické strany, ten by snad práva nás nebohých utlačovaných bílých heterosexuálních zaměstnaných Čechů s rodinami ochránil před všemi těmi cikány, feministkami, homosexualisty a vraždícími muslimy! Máňo, pomodli očenáš a nos vepřo knedlo na stůl!

2 1
možnosti

Pravdoláskovníci jsou opravdu ohrožením rovnovážných zákonů a pravidel kdekoliv. Mají pořád nutkavou potřebu někoho zvýhodňovat.

Politická korektnost - fenomén dnešní doby - http://jdem.cz/26my4

1 0
možnosti