Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

je to humorne, ale podobny vtip uz tady byl a vy  se predpokldam hlasite k panu Karlu Schwarzenbergovi . tedy k cloveku, ktery sam sebe oznacil za pokracovatele Havla  a pote to udelala i nektera media  a chytili se toho nekteri z umeleckeho sveta ... ale to je vedlejsi .. hlavni co v tom jaksi koliduje je to, ze tvrdite, ze Schwarzenberg, tedy potazmo vas kandidat je ten, ktery bude - pravda a laska zvitezi nad lzi a nenavisti ... a vy tady bezostysne lzete .. proc?  jooo humor .. hmm doufam ze tohle rekne i ten advokat kterej vydal ten hloupej imzerat do Blesku, ze Posselt voli Schwarzenberga ...  taky humor .. je to v podstate stejne...:-)

1 0
možnosti
Foto

Toto se mi fakt nelíbí. Jak již tu bylo psáno, klamavá reklama... Byste nevěřil, kolik lidí by na toto mohlo skočit. Rv

5 1
možnosti
Foto

To by ovšem nebyla dobrá vizitka inteligence našeho národa. Mají vůbec lidé, kteří by na něco takového skočili, mít volební právo a spolurozhodovat o osudu naší země?

0 4
možnosti
KB

No, jen místo zájezdu do Německa by byl možná lepší zájezd do toho Bilderberga, nebo jak tomu říkaj,  jak se tam scházej ti lotři.

9 2
možnosti
IJ

Náhodou vtipné ! Chybí upozornění pro voliče pana Karla o možnosti splácet Kalouskovu složenku z našetřených peněz ve  II.pilíři.

4 6
možnosti
JB

Vtip a satira OK , ale proč jenom na domáciho a ne na cizince ?[>-]

7 5
možnosti
KB

Tak si na cizince vymyslete něco sám.

5 6
možnosti