Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To už je prostě nenormální. Kdyby se Váš favorit vožral a boural, tak řeknete, že tam ten strom někdo zasadil schválně.

13 6
možnosti
Foto

Heřmánku, vážně už si dejte hadr na hlavu ..... http://www.mediafax.cz/domaci/4116342-Henych-Kdybychom-hlasy-z-petic-prumerovali-mohli-nas-narknout-ze-jsme-nescitali ..... matematici a statistici jsou proti, právníci jsou proti .... jen ti co to sčítali a vy budete tvrdit, že výsedek je správně ...... kde asi bude chyba ?Rv

5 10
možnosti
Foto

Ten vtip nakonec ten byl fakt dobrej! Co dobrej, přímo skvělej! Vidíte to co umí Čech? Než by si do taluty v hrůze leh, z pánů dělá si šoufky. A přitom na povrchu nezůstává, jde do hloubky!

Možná i vám se to stává, že na jistá slova vybaví se vám jiná. Na jednu perličku ze dna pana Hrabala rád vzpomínám. Jak ten pán si nyní připadám co v kupé mu jeden cesťák vtipy vykládal. Posluchač pak z kupé vyběh a křičel jakoby byl sto tisíci volty nabit: toho chlapa zabít je málo! Pak do kupé se zase vrátil ---- abych se snad ku tématu zas vrátil.

"Podle nového průzkumu ministerstva vnitra je průměrné IQ jeho úředníků rovno 150. Měřilo se na dvou vzorcích: první vyšel 80 a druhý 70". ---- Tohle nemá chybu! Ten vtip, ten na jedno nahození chytil ne zrovna moc chytrou rybu! Budu se smát i v noci - pokud ovšem budu stále ještě moci.

10 8
možnosti